Skip to content
N ä y t ä a l a v a l i k k o
P i i l o t a a l a v a l i k k o

Puheenjohtajat

Kaisa Snell, 1981–1985
Perustaja ja ensimmäinen puheenjohtaja! Kaisa oli määrätietoinen, rauhallinen, toiset huomioon ottava ja aktiivinen puheenjohtaja.

Soile Asikainen, 1986–1991
Olarin Naisvoimistelijoiden suunnitelmallinen kehittäjä! Hänen aktiivinen osallistuminen SNLL/ SVoLi:n toimintaan Etelä-Suomen alueen edustajana eri elimissä useiden vuosien ajan on jättänyt ONV:n toimintaan lähtemättömät jäljet. Erityisesti hän on ollut mukana kehittämässä, järjestämässä ja toteuttamassa ONV:n kilpailutoimintaa useiden vuosien ajan ja hänen aikanaan aloitettiin myös sponsorien etsintä kilpailutoiminnan tukemiseksi.

Marjut Lilius, 1992–1996
Harrastepuolen kehittäjä! Hänen aikanaan harrastepuolen tunteja lisättiin, miehet tulivat mukaan toimintaan. Marjut aloitti erilaiset projektit, kuten Skidikantti- ja Kiintonainen -projektit. Marjut kehitti myös järjestelmällisesti muutosta Olarin Naisvoimistelijoista Olarin voimistelijoihin Soile Asikaisen aloittaman työn pohjalta.

Pauliina Lampinen/ Virpi Virtanen, 1997
Pauliina oli OVOn aktiivisen pirteä ohjaaja, joka ehti toimia puheenjohtajana vain puoli vuotta. Pauliina jätti puheenjohtajan tehtävät varapuheenjohtajana toimineelle Virpi Virtaselle lähtiessään miehensä mukana ulkomaille.

Heimo Nummela, 1998
Ensimmäinen mies OVOn johtokunnassa, OVOn puheenjohtajana sekä Svolin hallituksessa! “Hemppa” oli aktiivisesti mukana perustamassa miesryhmää – Miesten kuntoklubia – mikä sai myös miehet mukaan liikkumaan. Hemppa on toiminut Svolin hallituksen jäsenenä ja markkinointityöryhmän puheenjohtajana.

Karin Almark, 1999–2000
Karinin tie OVOssa alkoi kesäjumppien pitämisellä 1996. Samana vuonna hän aloitti aikuisten ja seniorien tuntien
ohjaamisen ja lopulta hän päätyi loppuvuodesta 1997 OVOn johtokuntaan SVoLi 2000-projektin projektivastaavaksi suorittaen samanaikaisesti oppisopimuksella Liikuntahallintotutkinnon Vierumäen urheiluopistossa 1997–1998. Karinin puheenjohtajakauden tavoitteena oli harrastepuolen kehittäminen. Tämä tavoite liittyi kiinteästi myös SVoLi 2000 -projektiin. Projektin myötä hän oli mukana SVoLi 2000 -projektin johtoryhmässä.

Virpi Virtanen, 2001–2006
Mukaansa tempaava tehopakkaus ja innostava organisaattori! Virpi on ollut mukana johtokunnassa vuodesta 1994, ensin varapuheenjohtajana vastuualueenaan kilpailutoiminta, jonka hän peri Soile Asikaiselta. Puheenjohtajana Virpi on toiminut vuodesta 2001. Hänen aikanaan seuran toimintaa on kehitetty määrätietoisesti. Ohjaajia on kannustettu vastuullisuuteen ja johtokunta on saanut kokeilla rajojaan ja onnistua. Verkostoituminen ja sponsoritoiminta ovat vahvistuneet huomattavasti. OVOn kilpailutoiminta on kehittynyt nykyisiin mittoihinsa ja
saavuttanut kansainvälisen tason niin joukkuevoimistelussa kuin rytmisen voimistelun puolella.

Kaisa Vikkula, 2007-2015
Energinen ja uskomattoman aikaansaava Kaisa luotsasi seuraa yhdeksän vuotta ammattilaisen ottein.
Seura kasvoi ja kehittyi Kaisan puheenjohtajakaudella monella mittarilla: OVO on nimetty muun muassa Suomen urheilugaalassa 2008 vuoden parhaaksi urheiluseuraksi, Valon lasten ja nuorten Sinettiseuraksi ja Voimisteluliiton huippuseuraksi. Jäsenmäärä kasvoi Kaisan kaudella noin 700 jäsenellä lähes 1900:aan ja harraste- ja valmennusryhmien määrä tuplaantui. Seuraan on luotu toimiva ja tehokas organisaatio ja talous on terveellä pohjalla. Kaisan aikana yhteistyötä kaupungin ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa on laajennettu ja syvennetty monella tapaa. Luovuttuaan puheenjohtajuudesta, Kaisa on vielä OVOn hallituksen jäsenenä ollut kantavana voimana seuran oman harjoitustilan, OVO Training Centerin aikaansaamisessa. Ja toki Kaisa jatkaa vielä aktiivista voimistelu-uraansa Olénaisissa!

Johanna Lehto, 2016-2019
Johanna tuli mukaan seuran toimintaan jo 2000-luvun puolivälissä kahden voimistelijan äitinä. Hallituksessa hän on ollut vuodesta 2012, ensin viestinnästä ja sen jälkeen kilpatoiminnasta vastaavana. Ensimmäisiä ilonaiheita puheenjohtajana ollut uuden OVO Training Centerin avaaminen.

Karoliina Kaijasilta-Järvenpää 2020-