Skip to content
N ä y t ä a l a v a l i k k o
P i i l o t a a l a v a l i k k o

Jäsenedut

OVOn jäsenkortilla saat alennusta OVOn yhteistyökumppaneilta. Alla listattuna yhteistyökumppanit ja edut.

OVOn jäsenkortti löytyy Cardu-sovelluksesta ja saat siihen aktivointilinkin sähköpostiisi ja/tai puhelinnumeroosi pian jäsenyytesi alkamisen jälkeen.

Mikäli et ole saanut aktivointilinkkiä OVOn Cardu-korttiin tai sinulla on ongelmia kortin aktivoinnin kanssa, olethan rohkeasti yhteydessä osoitteeseen cardu@ovo.fi .

Adega Oy

10% alennus kaikista verkkokaupan tuotteista.

Adega Oy on maahantuontialan perheyritys, joka toimittaa Suomeen premium tuotteita. Heidän valikoimaansa kuuluu italialainen Pellini kahvi, vähäkalorinen RED suklaa, alkoholittomat Vendome viinit, proteiini sipsit ja paljon muuta.

https://adegakauppa.fi/

Alemana Dance Center

Kaikki tuotteet -10% verkkokaupasta.

Strassien ja varusteiden verkkokauppa – Turvallinen ja nopea toimitus!

Tuotteet edullisin hinnoin OVOn urheilijoille.

Valikoimassamme myös esimerkiksi strasseja, Dvillenan voimistelutossuja, treenivaatteita, sukkahousuja, trikoita, säärystimiä, tanssikenkiä ja -tossuja, kankaita, hapsuja, paljetteja.

Oikein isoissa erissä mahdollista pyytää tarjouksia. Tarjouspyynnöt kim.laamanen(at)alemana.fi. Joukkueitten isompia tilauksia voi edelleen tehdä myös sähköpostilla edellä mainittuun sähköpostiin.

Tilatessasi alennuskoodilla tuotteita, niin merkitse lisätietoihin joukkueen tai ryhmän nimi missä harrastat. Tutustu: www.alemana.fi

Maggia

10 % alennus kaikista verkkokaupan tuotteista.

Tuotteita voidaan toimittaa OTC1 /OTC2 sopimuksen mukaan.

www.maggia.fi

Osteofys

Jäsenkortilla -10% alennus kaikista palveluista.

Osteopatia, hieronta ja fysiikkavalmennus.

www.osteofys.fi

Piruetti

Jäsenkortilla –10% normaalihintaisista tuotteista.

Verkkokaupassa alennus aktivoidaan koodilla “VOIMISTELU”.

www.piruetti.fi

Stella Gymnastics

OVOlaisille 10% alennus yli 10 kappaleen tilauksista.

Alennus koskee kaikkia tuotteita ja tilaus voi sisältää erikokoisia tuotteita. Merkki ja malli tulee kuitenkin olla tilauksen sisällä sama.


Stella Gymnastics suunnittelee, valmistaa ja myy rytmisen voimistelun sekä joukkuevoimistelun kisapukuja. Kisapukuja löytyy sekä vasta aloittaneille pienille jumppareille, että kansainvälisellä tasolla kilpaileville eri ikäisille voimistelijoille.

Tilatessasi kilpailupuvun Stella Gymnastics:ilta, saat kokonaisuuden joka on suunniteltu yksilöllisesti sinulle. Puvut tehdään aina mittatilaustyönä edeten luonnoksesta valmiiseen luomukseen asiakkaan toiveita kuunnellen.

Tanssitarvikeliike Footlight

Kaikista normaalihintaisista Capezion tuotteista -10%.