Medialle

Olarin Voimistelijoiden viestintätiimi antaa mielellään lisätietoja ja auttaa tiedotusvälineiden edustajia. Ota meihin yhteyttä!

Olarin Voimistelijat (OVO) on espoolainen liikuntaseura, joka tarjoaa laadukasta liikuntaa ja huippuvoimistelua - elämyksiä, iloa ja positiivista yhdessä tekemistä kaiken ikäisille. Painopistealueena ovat lapset ja nuoret, jotta heille voidaan tarjota terveyttä edistävä harrastus lapsuudesta alkaen.

OVOn toiminta jakaantuu harrasteliikuntaan, joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmissä tapahtuvaan kilpa- ja huippu-urheiluun sekä liikuntatapahtumiin. OVOn tavoitteena on tuottaa pitkäjänteisesti uusia joukkueita, jotka juniori- ja seniori-iässä yltävät maailman huipulle.

Kuvat

Olarin Voimistelijoiden kuvapankissa (ovo.kuvat.fi) on kokoelma valokuvia, joita voi käyttää kuvituksena OVOon liittyvissä artikkeleissa. Lähteeksi Olarin Voimistelijat sekä kuvaajan nimi.

Mikäli käytät kuvia, ilmoitathan siitä ystävällisesti myös meille osoitteeseen viestintatiimi@ovo.fi. Muita pressikuvia voi tiedustella samasta osoitteesta.

Tiedotteet ja uutiset

Tutustu OVOn julkaisemiin tiedotteisiin tai katso kaikki uutiset ja tapahtumat verkkosivuillamme.

Olarin Voimistelijat sosiaalisessa mediassa

Viestinnän yhteystiedot

OVOn viestintätiimi
viestintatiimi@ovo.fi

Viestintävastaava
Uura Hagberg
uura.hagberg@ovo.fi

p. +358 50 4144542