Skip to content
N ä y t ä a l a v a l i k k o
P i i l o t a a l a v a l i k k o

Medialle

Olarin Voimistelijoiden viestintätiimi antaa mielellään lisätietoja ja auttaa tiedotusvälineiden edustajia. Ota meihin yhteyttä!

Olarin Voimistelijat (OVO) on espoolainen liikuntaseura, joka tarjoaa laadukasta liikuntaa ja huippuvoimistelua – elämyksiä, iloa ja positiivista yhdessä tekemistä kaiken ikäisille. Painopistealueena on lapset ja nuoret, jotta heille voidaan tarjota terveyttä edistävä harrastus lapsuudesta alkaen.

OVOn toiminta jakautuu harrasteliikuntaan, joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmissä tapahtuvaan kilpa- ja huippu-urheiluun sekä liikuntatapahtumiin. OVOn tavoitteena on tuottaa pitkäjänteisesti uusia joukkueita, jotka junioreiden ja naisten sarjoissa yltävät maailman huipulle.

Kuvat

Olarin Voimistelijoiden kuvapankissa (ovo.kuvat.fi) on kokoelma valokuvia, joita voi käyttää kuvituksena OVOon liittyvissä artikkeleissa. Lähteeksi Olarin Voimistelijat sekä valokuvaajan nimi.

Mikäli käytät valokuvia, ilmoitathan siitä ystävällisesti myös meille osoitteeseen viestintatiimi (at) ovo.fi. Muita pressikuvia voi tiedustella samasta osoitteesta.

tiedotteet ja Uutiset

OVOn julkaisemat tiedotteet ja uutiset löydät täältä.

Olarin Voimistelijat sosiaalisessa mediassa
Viestinnän yhteystiedot

OVOn viestintätiimi
viestintatiimi (at) ovo.fi

Viestintävastaava
Emilia Pensar
emilia.pensar (at) ovo.fi
050 4073614