Haluatko töihin voimistelun ja liikunnan pariin?

Etsimme positiivisia, luotettavia ja innokkaita ohjaajia, joilla on oma liikuntatausta (voi olla muukin kuin voimistelu) ja jotka tulevat hyvin toimeen lasten kanssa. Liikunnan ohjaukseen liittyvät koulutukset katsotaan eduksi, mutta myös OVOn kautta pääsee osallistumaan esimerkiksi Voimisteluliiton koulutuksiin.

Vastuuohjaajiksi otamme yli 18-vuotiaita ja apuohjaajiksi yli 14-vuotiaita.

Ohjaajat sitoutuvat ryhmän vetämiseen pääsääntöisesti yhdeksi toimintakaudeksi (syksy-kevät) kerrallaan ja vastuuohjaajan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa monipuolisia, liikunnallisia ja ikätasolle sopivia tunteja. Perinteisille voimistelutunneille on jo valmiiksi tehdyt kausisuunnitelmat ja näytösohjelmat suunnitellaan yhdessä.

Tuntivalikoimaamme kuuluvat muun muassa erilaiset perheliikuntaryhmät, baletti, erilaiset voimisteluryhmät ja aikuisten ryhmäliikuntatunnit. Tunnit pidetään pääsääntöisesti arki-iltoina Etelä-Espoon alueella.

Tarkemmat tiedot ryhmistä, niiden aikatauluista, liikuntapaikoista ja tuntikuvauksista löydät sivuiltamme. 

Myös joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun kilpajoukkueiden valmentamisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä ao. lomakkeen kautta.

Palkkaus määräytyy ohjaajakokemuksen ja –koulutuksen mukaan.

Jätä tietosi ao lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Työhakemus

HUOM täytä myös lomakkeen lopussa olevan vahvistusviestin sähköpostiosoite -kenttä jotta saat kuittauksen lähettämästäsi hakemuksesta omaan sähköpostiisi.Kuvavarmennus*
CAPTCHA Image
Vaihda kuva