OVO, olarin voimistelijat, voimistelu, hakeminen, valmennusryhmät, joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu

Joukkuevoimistelun tehopäivä

Aika: sunnuntai 3.2.2019
Paikka: OVO Training Center, Koivu-Mankkaan tie 3, 02200 Espoo

Aikataulu julkaistaan tammikuussa, ilmoittautuminen joukkueittain tälle sivulle avautuvalla lomakkeella 25.1.2019 mennessä.

HINTA

15 €/ osallistuja, sisältäen lounaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Alla olevalla lomakkeella 25.1 mennessä.

AIKATAULU

Tehopäivän aikataulu viikolla 4.

RUOKAILU

Lounas on tarjolla klo 11-15 välillä Esport Arenalla. HUOM! Kaikille joukkueille/ryhmille  ruokailuaika on päätetty etukäteen. Erikoisruokavaliot ja allergiat huomioidaan, ilmoita niistä ilmoittautumislomakkeella.

PUKUHUONEET

Pukutilana käytössä on OVOn salin pukuhuoneet ja kabinetti. Jättäkää päällysvaatteet ja harkkakassit pukutiloihin tai käytävän naulakoille, sillä saleissa on rajallisesti tilaa ja meitä on paljon.

LÄMMITTELY

Lämmittelyyn on varattu Esport Centerin sulkapallokentät. Kaiken lämmittelyn ja harjoittelun tulee tapahtua tällä kentällä aikataulun mukaan. Salissa saa myös harjoitella sinä aikana, kun sitä ei ole varattu kellekään joukkueelle.

HUOMIOITHAN MUUT

Joukkueet ja valmentajat: Huomioittehan, että tiloissa on myös muita käyttäjiä. Vaatteet ja varusteet jätetään pukutiloihin tai kuljetetaan mukana. Lämmittely ja harjoittelu on sallittua vain niihin tarkoitetuissa tiloissa.

VANHEMMILLE

Voimistelijoiden vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan OVOn tehopäivää. Tilaa vanhemmille on OVO-hallin yläparvella, jonne menee portaan oikeasta etukulmasta. Huomioithan, että tilaa yläparvella on rajallisesti. Tehopäivässä näet maistiaisia uusista ohjelmista ja pääset tutustumaan harjoitushalliimme. 


Lisätiedot: Jenni Merra jenni.merra(at)ovo.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen joukkueittain 25.1 mennessä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kuvavarmennus*
CAPTCHA Image
Vaihda kuva