Skip to content

Team Atomeille hopeaa Tampere Cupista

9.4.2017 18.45

Team Atomeille hopeaa Tampere Cupista

Team Atomit onnistui suorituksessaan joukkuevoimistelun Tampere Cupissa ja nappasi hopeamitalit 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa.

Rantaperkiön Isku järjesti joukkuevoimistelun Tampere Cupin sunnuntaina 9.4.2017 Hervannan vapaa-aikakeskuksessa. Olarin Voimistelijoista kilpaili Tampereella kaksi Atomit-joukkuetta 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa. Mukana sarjassa oli yhteensä 11 joukkuetta.

Kilpailun voitti ylivoimaisesti, lähes kahden pisteen erolla, järjestävän seuran ISKU AGG Idra yhteispistein 17,500. Seuraavat viisi joukkuetta olivat tuloksissa 0,4 pisteen sisällä. Tiukassa kisassa OVOn Team Atomit nappasi hopeaa pistein 15,750. Pronssille voimisteli Tampereen Työväen Naisvoimistelijoiden VIDA pistein 15,700. OVOn Atomit 05 -joukkue oli kisan yhdeksäs pistein 13,250.

– Teamilla oli tänään täsmällinen ja ilmaisullinen suoritus. Olen tyytyväinen, että treenisalilla tehty työ näkyy. Tytöt voimistelivat vapautuneesti ja hyvällä energialla. Tästä jatketaan hyvillä mielin kohti seuraavia kisoja Hyvinkäällä, kommentoi valmentaja Pinja Tikkanen.

Tampere Cup, ovo, olarin voimistelijat, joukkuevoimistelu, voimistelu, team atomit

Team Atomit

– Atomit 05 -joukkue suoritui hyvin ensimmäisestä 12-14-vuotiaiden sarjan kisastaan. Suoritus oli tämänhetkistä maksimitasoa. Hienoa, että tytöt ylsivät siihen kovasta jännityksestä huolimatta. Nyt jatketaan ohjelman siistimistä harkoissa ja ensi viikolla lähdemmekin jo kohti Tanskaa ja kansainvälistä Easter Cupia, jatkaa Pinja.

TULOKSET

Tampere Cup 05 ovo, olarin voimistelijat, joukkuevoimistelu, voimistelu

Atomit 05


Palaa otsikoihin

9.4.2017