Skip to content

Team Atomit SM-kisan kuudes, Kilpa-Atomeille mestiskultaa

20.5.2018

Kilpa-Atomit häikäisivät Hyvinkäällä ja voimistelivat ylivoimaisesti mestiskultaa. Joukkuevoimistelun 12-14-vuotiaiden SM-kisoista Team Atomeille kuudes sija.

OVOn Atomit-ikäluokan kaikki viisi joukkuetta olivat mukana lauantain alkukilpailuissa. Team Atomit, Atomit 04 ja Atomit 05 kilpailivat SM-sarjassa, jossa molempien päivien tulokset laskettiin yhteen. Kovatasoisessa kisassa Team Atomit ja Atomit 04 kisasivat molempina päivinä. Kilpa-Atomit ja Atomit K voimistelivat puolestaan kilpasarjassa, jossa sunnuntain finaalipäivä ratkaisi yksin mestaruusmitalit. Molemmat OVOn joukkueet voimistelivat finaaliin.

Team Atomit SM-kisan kuudes

12-14-vuotiaiden SM-kisa oli tiukkaakin tiukempi ja yllätyksiä täynnä. Lauantain alkukisan jälkeen peräti kolme joukkuetta oli samoissa pisteissä toisella sijalla mitalissa kiinni. Viideskin joukkue oli vain 0,05 pisteen päässä mitalista. Team Atomit -joukkueen alkukisan suorituksessa oli harmittavasti kaksi isoa virhettä. Pisteet 17,2 riitivätkin alkukisassa vasta kuudenteen sijaan. Finaalissa Team Atomit aloittivat koko kisan, ja suorittivat varmasti harkkatasoisen suorituksen upealla ilmeellä. Sunnuntain pisteet 17,65 sisälsivät suoritusbonuksen. Yhteispisteet 34,850 toivat kuudennen sijan SM-kisassa.

Team Atomit

Voiton nappasi tamperelaisen Rantaperkiön Iskun Isku AGG Idra pistein 35,850. Hopealle voimisteli Turun Pyrkivän Sanix Sade pistein 35,450. Tiukan kisan pronssimitalit pujotettiin SCVantaan Elite SC Vantaan kaulaan pistein 35,400. OVOn Atomit 04 esiintyi varmasti, upealla ilmeellä, ja sijoittui 13. pistein 32,550. Atomit 05 -joukkue voimisteli sijalle 25. pistein 14,350.

Atomit 04

Kilpa-Atomit häikäisivät ja voittivat mestiskultaa

OVOn Kilpa-Atomit voimistelivat upeasti ja varmasti sekä lauantain Voimisteluliiton mestaruuskisojen alkukilpailussa että sunnuntain finaalissa. Sunnuntain pisteet 18,650 kaikkine bonuksineen toivat lähes puolentoista pisteen erolla kultamitalit kotiin Espooseen. Joukkueen valmentaja Jenni Merra tiimeineen iloitsi hienosti mennesstä kilpailusta. Hopealle voimisteli Kotkan Naisvoimistelijoiden Lumina pistein 17,250. Pronssia nappasi Attin Attitude Novice pistein 17,100. Myös Atomit K -joukkue esiintyi onnistuneesti Hyvinkään Martinhallissa. Sunnuntaina joukkue sai pisteet 15,1 ja sijan 13.

Kilpa-Atomit

Kilpa-Atomit ja kultamitalit

Atomit K

Katso kaikki 12-14-vuotiaiden SM-kisojen ja kilpasarjojen mestaruuskilpailujen tulokset kisapalvelusta: