Skip to content

Upea kaksoisvoitto joukkuevoimistelun 10-12-vuotiaiden sarjan mestaruuskilpailuissa

10.6.2018 20.43

Upea kaksoisvoitto joukkuevoimistelun 10-12-vuotiaiden sarjan mestaruuskilpailuissa

Suomi Gymnaestradan yhteydessä Turussa kilpailtiin 10-12-vuotiaiden Voimisteluliiton mestaruudesta. Kilpailut sujuivat OVOn joukkueilta loistavasti – Team Ionit voimisteli kultamitaleille, Ionit 06 oli heti vanavedessä hopealla ja muut kolme Ionit-joukkuetta sijoittuivat kategorioihin 3-4.

Team Ionien kisasuoritus oli upean ilmaisullinen ja taidokas. Yhteispisteet kipusivat korkealle 18,6:een ja joukkue sai bonukset jokaisesta osa-alueesta. Joukkue ja koko valmennustiimi oli syystä iloinen heti kisasuorituksen jälkeen ja ilo kohosi ylimmilleen, kun koko kilpailun voitto varmistui vähän myöhemmin, kun voimistelijat olivat siirtyneet jo Suomi Gymnaestradan kenttäohjelman harjoituksiin.

Ionit 06:n suoritus ei juuri jäänyt sisarjoukkuetta huonommaksi, vaan esitys suorastaan loisti voimistelun iloa yhdistettynä tarkkaan perusvoimisteluun. Pisteet olivat hienot 18,1 ja myös Ionit 06 saivat kaikki mahdolliset bonukset. Hopeamitali oli upea palkinto kauden kovasta työstä!

Molempien joukkueiden vastuuvalmentaja Sanna Virtanen summasi joukkueiden koko kautta seuraavasti:
– Mahtava kisa ja kauden lopetus! Molemmat joukkueet asettivat kauden alussa tavoitteeksi tason nostamisen harjoituksissa. Tässä ollaan onnistuttu hyvin ja harjoiteltu on paljon. Molemmat joukkueet vetivät kauden parhaat suoritukset juuri oikeassa paikassa. Olen todella iloinen ja ylpeä tytöistä ja onnellinen, että tunnollinen ja ahkera harjoittelu palkittiin näin. Koko valmennustiimi on tehnyt hienoa työtä ja koreografit Pulmu Puonti ja Liisa Lappalainen ovat luoneet upeat koreografiat. Kaksoisvoitto on loistava saavutus!

Sarjan pronssimitalit matkasivat myös Espooseen, kun Tapiolan Voimistelijoiden Team Hohde saavutti pisteet 18,0.

Ionit 07:n suoritus oli myös tarkka ja fiilis matolla hyvä – tuloksena tällä kertaa kategoria 3. Vastuuvalmentaja Pinja Tikkanen kertoi suorituksen jälkeen, että voimistelijat ovat kehittyneet kauden aikana todella paljon ja joukkue saavuttanut ne tavoitteet, jotka kauden alussa asetettiin. Koko valmentajatiimi on syystä tyytyväinen joukkueeseen.

Myös Ionit K saavutti kategorian 3 ja sisarjoukkue Ionit N voimisteli puolestaan kategoriaan 4. Joukkueiden vastuuvalmentaja Emilia Pensar oli tyytyväinen Ionit N:n napakkaan ja rohkeaan esiintymiseen sekä Ionit K:n täsmälliseen ja itsevarmaan suoritukseen. Emilia totesi, että molemmilla joukkueilla on ollut hyvin nousujohteinen kausi, ja etenkin esiintymisrohkeudessa ja ilmaisussa näkyi selvää kehitystä vielä kauden pääkisoissa.

Onnittelut kaikille joukkueille hienoista suorituksista!

Team Ionit

Ionit 06

Ionit 07


Palaa otsikoihin

10.6.2018