Hakeminen valmennusryhmään

ovo, olarin voimistelijat, voimisteluValmennusryhmiin voi hakea yleisen valintakokeilun kautta tai suoraan tiettyyn joukkueeseen. Valintakokeilut järjestetään touko- ja joulukuussa.

Valintakokeilun kautta on mahdollista hakea kaikkiin avoimiin joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmiin edustusjoukkueita ja -ryhmiä lukuunottamatta (hakeminen edustusjoukkueisiin). 

Valintakokeilusta on mahdollisuus päästä edelleen kokeilemaan johonkin joukkueeseen/ ryhmään, eli suoraan valintakokeilun perusteella ei valita, vaan valinta tapahtuu aina vasta joukkueessa/ ryhmässä kokeilun jälkeen.

Valintakokeilun paikat ja kellonajat ilmoitetaan hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet voimistelijat, myös sellaiset jotka eivät tällä hetkellä ole seuran jäseniä.

Valintakokeilu on valmennusryhmän harjoitus. Tilaisuus on maksuton ja avoin vanhemmille.

Aiemmin lajia harrastaneet voivat hakea joukkueisiin myös valintakokeiluiden ulkopuolella ottamalla yhteyttä valmennuspäällikköön (yhteystiedot alla).

Valmennusryhmiin hakevien voimistelijoiden ja perheiden on hyvä tutustua OVOn kilpainfoon ja valmennusryhmien maksuihin.

Seuraava valintakokeilu pidetään 10.12.2018 (joukkuevoimistelu) ja 11.12.2018 (rytminen voimistelu). Ilmoittautuminen ja lisätiedot täällä. Joulukuun valintakokeiluun voivat osallistua kaikki 2013 ja aiemmin syntyneet.

› Hakeminen edustusjoukkueisiin

Virve Arjanne 
valmennuspaallikko(at)ovo.fi 
p. 0400 468482