Anneli Laine-Näätänen

anneli2

Anneli Laine-Näätänen on Olarin Voimistelijoiden päävalmentaja. Koulutukseltaan Anneli on ammattivalmentaja.

Luova, temperamenttinen ja päämäärätietoinen valmentaja on saavutuksillaan ja mieleenpainuvalla persoonallaan ansainnut jopa valmentajalegendan maineen joukkuevoimistelupiireissä.  

Anneli on valmentanut Olarin Voimistelijoissa vuodesta 1995 asti. Hänen ansioluettelonsa on vaikuttava 7 maailmanmestaruutta, 2 MM-hopeaa, 2 MM-pronssia, lukuisia Suomen mestaruuksia sekä useita vuoden valmentaja -palkintoja. Anneli on urallaan toiminut myös Suomen rytmisen voimistelun maajoukkueen päävalmentajana ja edustanut voimistelijoineen myös rytmisen voimistelun arvokilpailuissa.

Anneli vastaa seuran edustusjoukkueiden OVO Teamin, OVO Team Esportin, OVO Junior Teamin ja Team Atomien valmennuksesta. Lisäksi hän valmentaa rytmisen voimistelun yksilöitä.

Päämäärätietoinen Anneli on valmentajana vaativa mutta välittävä. Kuten päävalmentaja on itsekin haastattelussa todennut, jokin aika sitten hän otti päätavoitteekseen urheilijoidensa onnellisuuden kilpailumenestyksen sijasta. Vuodesta ja kaudesta toiseen Annelia inspiroi rakkaus voimisteluun sekä intohimo urheiluvalmentamista kohtaan.