Skip to content

Valmentajat ja jojot käynnistivät kevätkauden yhdessä

Valmentajia kauden avauksessa 14.01.2024

Päivän teemana oppimista tukeva ilmapiiri

OVOn valmentajat ja joukkueenjohtajat kokoontuivat sunnuntaina 14.1. OVO Training Centerille käynnistämään kevätkauden yhdessä. Yhteinen osio käsitteli päivä pääteemaa, oppimista tukevaa ilmapiiriä. Aiheesta opittiin ja keskusteltiin Kirsi Hämäläisen ja Pulmu Puontin johdolla.

Valmentajat jatkoivat päiväänsä Jasmin Rasinkankaan ja Svetlana Evchinan pitämillä demotunneilla, joita seuraamalla valmentajat saivat käytännön esimerkkejä ja inspiraatiota omaan valmennustyöhön. Sen jälkeen vastuuvalmentajat syventyivät valmennuksen suunnitteluun, ja apuvalmentajat pohtivat omaa rooliaan oppimisen tukena. Päivä päättyi valmentajien ajankohtaisten aiheiden läpikäynnillä. Osallistujien aktiivisuus oli päivän aikana huippuluokkaa, ja valmentajat pääsivät vaihtamaan ajatuksia sekä jakamaan tietoansa kollegoiden kesken.

Erityiset kiitokset antoisasta päivästä kuuluvat osallistujien lisäksi päivän kouluttajille Kirsi Hämäläinen, Pulmu Puonti, Svetlana Evchina, Jasmin Rasinkangas ja Anne Niemenkari-Kilpi.

Pulmu Puonti alustamassa valmennuksen suunnittelua vastuuvalmentajien kanssa

Svetlana Evchina näyttää oikeita tekniikoita mallivoimistelija Carolinan kanssa

Jasmin Rasinkangas (oik) demoaa monipuolista harjoittelua Kromien mallivoimistelijoiden kanssa

14.1.2024