Skip to content

Voimistelun iloa OVO Starassa

16.4.2018

Voimistelun iloa OVO Starassa

Lauantaina 14.4. Opinmäen koulu täyttyi innokkaista voimistelijoista, kun yli 500 voimistelijaa pääsi esittämään taitojaan yksisarvis teemaiseen OVO Staraan.

Ovolaisista Staraan osallistuivat kaikki rytmisen sekä joukkuevoimistelun harrasteryhmät, Neutronit Nano ja Piko sekä useita rytmisen yksilöitä.

7-8 vuotiaiden Neutronit Nano ja Piko joukkueille OVO Stara oli ensimmäinen laatuaan. 

“Stara meni molempien joukkueiden osalta hienosti ja suorituksissa näkyi iloinen tekeminen. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua ensi viikon Etelä-Suomen staratapahtumaa kohti. Erityisen tyytyväisiä ollaan siihen, että tytöt ovat alkaneet oppia ajattelemaan esimerkiksi laadukkaita jalkojen ojennuksia”, kommentoi valmentaja Iiris Nupponen.

Neutronit Nano ja Piko

Upea joukko 2002-2011 syntyneitä rytmisen ja joukkuevoimistelun harrasteryhmiä esittivät tapahtumassa uudet naruohjelmat. Kaksi kertaa viikossa harjoitteleville ryhmille Stara esiintyminen oli yksi kauden odotetuimmist kohokohdista. 

JV 10-11 (nro 31)

JV 08-09 (nro 33)

“Jv 10-11 tytöt nauttivat voimistelusta ja näyttivätkin matolla iloisen ja ryhdikkään esityksen. Jv 08-09 tyttöjen suoritus sujui hienosti ja ahkera harjoittelu näkyi matolla”, kehuu Ella Mäkelä ryhmiensä suorituksia.

Myös Enna Lappalaineen oli tyytyväinen JV 06-07 ryhmänsä esitykseen: “Työt tekivät tosi rauhassa ja hyvillä mielein ohjelman. Pari pientä virhettä lopussa, mutta alku meni ihan nappiin!”

JV 06-07 (nro 35)

JV 10-11 (nro 32)

JV 06-07 (nro 36)

“Molemmilla ryhmillä meni hienosti, vaikka vähän jännittikin ja osalle esiintyminen oli vasta ensimmäinen! Ohjelmat muistettiin hyvin ja hymyjäkin näkyi. Tytöistä esiintyminen oli kivaa ja pinkit mitalit miellyttivät varsinkin pienempiä”, kommentoi Oona Saari JV 2010-2011 sekä 2006-2007 ryhmiään.

Rytmisen voimistelun ryhmien vastuuohjaaja Ronja Laaksonen iloitsee myös onnistuneita suorituksia: “Kaikki ryhmät esiintyivät upeasti, vaikka ohjelmia ei oltu ehditty harjoitella kovinkaan pitkään. Kaikista näkyi jumppaamisen ilo!”

RV 05-07

RV 05-07

RV 02-04

RV 02-04

Esiintymisen riemun lisäksi OVO Starassa pienien voimistelijoiden hymyjä synnytti yksisarvisteemaisen maskotin näkeminen. Tapahtuman yhteydessä järjestettiin @ovofi instagramissa maskotin nimikilpailu. Kilpailussa saatiin paljon mitä mahtavampia nimiehdotuksia. Ehdotusten joukosta nimeksi valikoitui “Stella Ovonen”, joka viittaa myös seuran nimilinjan mukaisesti tähdistöön ja sitäkautta Staraan, jossa jokainen esiintyjä saa olla tähti.

Seuraavan kerran Stella Ovonen nähdään OVO Starassa Opinmäen koululla marraskuussa 3.11.


Palaa otsikoihin

16.4.2018