Skip to content

Vuoden 2023 epoolainen nuori urheilija on Emmi Piiroinen

Emmi Piiroinen Espoon Urheilugaalassa 9.2.2024

Olarin Voimistelijoiden Emmi Piiroinen palkittiin Espoon Urheilugaalassa 9.2. vuoden 2023 espoolaisena nuorena urheilijana.

“Huh huh! Tästä voi vain kiittää tukijoukkoja ja valmennustiimiä. Isoin kiitos omalle valmentajalle, Larisa Gryadunovalle. Kova työ jatkuu tästä eteenpäin” summaa Emmi kiitospuheessaan.

16-vuotias Emmi on edustanut OVOa vuodesta 2019 lähtien, kun hän tuli voimistelemaan Larisa Gryadnovan opeissa OVO Talent -ryhmässä. Hänen vietti voimistelu-uransa alun Esvolissa kasvattivalmentajansa Ege Soidlan valmennuksessa.

Kasvun vuosi 2023

Emmi kuuluu Suomen rytmisen voimistelun maajoukkueeseen sen ainoana yksilövoimistelijana. Hän teki vahvan sarjanousun senioreiden sarjaan vuoden 2023 alussa, lunastaen heti paikan rytmisen EM-kisoihin.

Nuoren urheilijan vuoden 2023 kohokohtiin lukeutuvat neliottelun, pallon ja nauhan Suomen mestaruudet, EM-kilpailujen neliottelun 22. sija ja finaalipaikka sekä MM-kilpailujen vanteen 24. sija.

Uusi voimisteluvuosi 2024 on lähtenyt rivakasti käyntiin, Emmi lunasti juuri viime viikonloppuna paikan rytmisen voimistelun Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin yhdessä neljän muun ovolaisen kanssa.

10.2.2024